Εταιρεία

Η εταιρεία ESTIA εξαρτήματα επίπλων δραστηριοποιείται στο χώρο εμπορίου ΥΛΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑΣ, διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία. Έχοντας στόχο την κάλυψη των αναγκών των συνεργατών μας όσο αφορά τους μηχανισμούς, εξαρτήματα και φωτισμό επίπλων, μέσω της εταιρίας ESTIA εκπροσωπούνται και διανέμονται στη χώρα μας διεθνείς μεγάλες εταιρίες όπως η  HETTICH,   KESSEBOHMER,   FSB,   HALEMEIER , PEKA, ITALIANA FERRAMENTA , CLEAF , ELLETIPI , VOLPATO , SSF ,κ.α.

Η εταιρία μας διαθέτει τεράστια γκάμα προϊόντων για κάθε ξύλινη κατασκευή (κουζίνα, ντουλάπα, μπάνιο, γραφείο, καθιστικό). Όλα τα προϊόντα της είναι επώνυμα και έχουν κορυφαία και πιστοποιημένη ποιότητα, τόσο όσο αφορά το υλικό τούς, όσο και την χρήση και λειτουργία τους. Τα περισσότερα από αυτά έχουν βραβευτεί από διεθνείς οργανισμούς για τον πρωτοποριακό τους σχεδιασμό και την λειτουργικότητα τους.

Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε τις αγορές σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας, εύκολα, έξυπνα και με την τεχνολογία του Μέλλοντος.  Αν θέλετε να γνωρίσετε περισσότερα για τα προιόντα μας, σας περιμένουμε με μεγάλη ευχαρίστηση στο χώρο μας

Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 36 – ΓΛΥΦΑΔΑ        +30 210 9630133.